håndball norge spania

Nora Mørk tok VM-styringen og så ut til å skyte Norges håndballjenter til kvartfinale men Sverige klarte 30-30 i sluttsekundene. Så er det klart for et sluttspill.


Handballjentenes Tropp Til Vm I Spania Handball No

Prøv Viaplay nå og se direktesendt sport online på Viaplay.

. Norge var favoritter mot vertsnasjon Spania før kveldens semifinale. Ønsker du å se Norge - Spania Håndball Håndball-VM kvinner. Det betyr at alt ligger i potten også for det norske laget.

Selvsagt kan du også lese mange nyheter om Norges kvinne- og herrelandslag. Nikola KrsticNTB Av Espen Hågensen Rusdal. Tross mye bom offensivt levde de norske håndballjentene.

Norge slo Russlands håndballforbund. Norge ble gruppevinnere i gruppe 2 i hovedrunden og skaffet seg en kvartfinalebillett etter sliteseier 37-34 mot Nederland. Beate Oma Dahle NTB Norges håndballjenter til VM-finale mot Frankrike.

Etter få minutter ledet Norge 3-0 over skrekkslagne spanjoler og Jordi Ribera så seg nødt til å ta time-out etter bare fem minutter. 2030 Iran Norge 9-41 0712 kl. De to nasjonene har ikke møttes etter den kampen.

1 day agoVertsnasjon Spania er motstander. Håndballguttas vonde statistikk mot Spania fortsetter. Sist Norge slo Spania i håndball for herrer var i 1997 men landslaget under Christian Berges ledelse har vist at de kan få til det aller meste og det startet bra i Tokyo.

5 hours agoNorge hadde ypperlige muligheter til å ha med en sikker ledelse inn til pause men det ble misbrukt to straffekast da Norge hadde tre mål å gå på. Slik spilles Norges kamper i VM. 6 hours agoNora Mørk jubler etter en scoring i VM-semifinalen i håndball mot Spania.

Det vises veldig mange håndballkamper på tv og live stream i løpet av året og rettighetene eies av forskjellige distributører. Nora Mørk under semifinalen mellom Norge og. 27-21-triumf mot Spania Norge stilnet hjemmepublikummet og sikret VM-finale i håndball med 27-21 over Spania.

Nederland Norge 34-37. Håndball-VM kvinner hovedrunden gruppe 2 i Castellón Spania mandag 3. Når det kommer til kanaler som viser håndball er det bare å følge med når mesterskap eller kamper nærmer seg for vi lister opp håndball i Norge på live stream og tv.

Håndball-VM for kvinner spilles i perioden 1. En kjempekamp av Torbjørn Bergerud ble ikke nok for Norge i den andre OL-kampen. Håndball-VM kvinner pulje C i Castellón Spania tirsdag 3.

Schibsted-konto tidligere SPiD er vårt digitale påloggings- og betalingssystem. Norge - Spania Til VM-finalen. 2030 Norge Kasakhstan 46-18 0512 kl.

Men det ble så til norsk 17-14-føring etter at variable Henny Reistad hadde scoret to ganger. - Strålende Norge er klare for VM-finale etter fredagens triumf mot vertsnasjon Spania. I gullkampen venter den ferske OL-mesteren Frankrike.

Spania kommer til semifinalen med syv strake seirer i VM mens Norge har vunnet seks kamper og spilt uavgjort mot Sverige. Det ble nok et tap mot Spania og nå er det gått 19 kamper og 24 år siden forrige seier. Katrine Lunde Silje Solberg Henny Reistad 2 Emilie Hegh Arntzen Veronica Kristiansen 5 Nora Mørk 4 Stine Bredal Oftedal 5 Malin Aune 4 Kari Brattset Dale 7 Vilde Ingstad Moa Högdahl 1 Marit Røsberg Jacobsen 1 Camilla.

Norge er klar for finale i håndball-VM. 6 hours agoNORGE - SPANIA 27-21. 2030 Norge Romania 33-22.

Danmark Brasil 1730 Spania Tyskland 2030. VM i håndball finenr sted i Spania 2. Velkommen til livdekningen av håndballjentenes VM-semifinale.

Norge er klar for VM-finale i håndball for første gang siden 2017 og får muligheten til å vinne turneringen for første gang siden 2015. Se fullt program lenger ned i saken. 2228 Norge kan møte Spania i VM-semifinale.

Hvorfor kjenner vi deg igjen. I den andre OL-kampen ble det tap 27-28. Bomskuddene førte til full jubel i hallen i Granollers der det var snaut 5000 tilskuere.

6 hours agoCASTELLÓNOSLO VG Norge Spania 2721 Katrine Lunde 41 stengte buret bakover og i den andre omgangen herjet håndballjentene med Spania. De spanske håndballkvinnene er videre til semifinalen i VM på hjemmebane etter. Vertsnasjon Spania får alt laget ønsker seg i jakten på en VM-tittel.

Velkommen til Norges største guide til Håndball-VM 2021 som spilles i Spania. Spania kom nærmere og nærmere etter at det norske angrepsspillet gikk i stå mot slutten av omgangen. I tillegg er det mulig å streame alle møter fra.

Det betyr at det er kanalene TV3 og Viasat 4 hvor kampene blir vist. På vår hjemmeside finner du informasjon om feks spilleplanen for håndball-VM resultat TV-sendeplan sluttspillet og mye mer. Tett og tøft - men tap i sluttsekundene.

Spanjolene kommer til semifinalen mot Norge med en ekstra hviledag rett i forkant. Danmark og Frankrike møttes tre timer tidligere. TV3 har snust på milliontall for de siste norske kampene i mesterskapet.

6 hours agoSånn sett er Norge ute etter en aldri så liten revansje i kveld. Håndball-VM kvinner pulje C i Castellón Spania tirsdag 3. Se alle kampene i år.

Norge Romania 33-22 17-11 Ciutat de Castelló. Dermed blir det en finale mot Frankrike på. Rettighetene til å kringkaste mesterskapet i Norge eies av Nent Group.

VM-toget forsvant ut av syne for Spania. Norge RHF 1730 Frankrike Sverige 2030. 2 days agoNorge vant kvartfinalen mot RHF og tok seg videre til semifinale i VM hvor de møter Spania fredag kveld.

De øvrige kvartfinalene spilles slik. Her finner du TV-tider for alle kampene som ble spilt under håndball-VM for kvinner 2021 i Spania. Onsdag kveld var det duket for kvartfinale mellom Norge og RHF.

Resultatet gjør at Nederland og Norge har sju poeng mens Sverige står på seks. Ikke lenge etter var Norge oppe i 19-15 20-16 21-16 og 22-16.


Nora Mork Instagram Noramork9 Stregspiller Handball


Handball Vm Spania Leder Klart Mot Norge I Handball Vm Sagosen Ut Med Skade


Pin On Women In Sport


Storseier For Handballjentene Handball No


Norway Russia Handball Women S Mobelringen Cup 2015 Youtube


Norway Russia Bronze Handball Final World Women S Championship 2019 Youtube


Rcxb8j95tu0 Cm


Handball Ladies Wm Norway Spain Imago


Camilla Herrem Of Norway Looks Dejected After Defeat In The 2013 Women S Handball Norway Handball


2pddfyb1friuqm


Handball Vm Arntzen Tilbake Etter Ol Vraking


Norge Gikk Pa Smell I Vm Generalproven Det Er Kjempekjipt


Knepent Tap For U Jentene Mot Spania Handball No


Norge Spania Handball Vm Kvinner Stream Handball Pa Viaplay


Pin Pa Sport


Ny Norsk Malorgie I Handball Vm Slo Puerto Rico 43 7 Abc Nyheter


Ycrjzgoxbzkv6m


Billettene Til Vm I Spania Er I Salg Handball No


1z7are5rrax1jm

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel